Spontanfika och shopping med mina älsklingar

2016229217249680_sbig-2.jpg

Vårtecken: Att man känner för att gå ut och hitta på spontana saker efter klockan tre på eftermiddagen. Det vill säga, att det är ljust ända till efter 17!

Efter våra äventyr i lekparken gick vi hem för en lång och välbehövlig powernap innan vi gick ut för att göra några ärenden samt shoppa nya kläder till semlan. Hon växer så det knakar. Följer samma kurva som storebror gjorde innan det stannade av. Så det behövdes! Storebror har börjat gå på sidan av vagnen mer och mer. Stora killen! Så det var ett riktigt fint shoppingsällskap först på H&M och sedan på Lindex. ”Titta kläder simla annan affär” sa han, valde ut saker han tyckte lillasyster skulle ha. Energipåfyllning med en Espressohouse-fika mellan mathandling och hemgång. Semlan satt i barnstol och slog med en sked och vi delade på en liten brownie. Kaffet var lika gott som vanligt!

”Siiimla, Simla!”, så låter det här hemma nu. Semla alltså, eller Selma menade jag ju. Selma är inte längre ”Bibbla” utan ”Simla”, väldigt sött. Simla sover hur som helst nu. Vid sju hade hon inte sovit sedan vår långa grupp-powernap som varade fram till halv tre. Då började hon med gnället som det låter som hon säger ”maaamma”. Tog på henne pyjamasen och la ner henne i sängen och då somnade hon i vanlig ordning. Blir lika förvånad varje gång – alltså över att hon somnar när man lägger ner henne och att man inte behöver stå och gunga henne i två timmar och amma henne tre gånger innan (nämner inga namn), alla bebisar är olika!

Nej, nu är det slut på kvällsdosen av Laban och välling. Dags för nattning och Nalle Puh!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s