Förmiddagsendorfiner

201621810134933321211084_sbig.jpg201621810134819211211084_sbig.jpg

Har i stort sett bara tränat styrketräning senaste tiden, förutom vagnpromenader, och njutit av resultaten. Men idag, samtidigt som snöblask vräkte ned ute, körde jag 40 minuter ren kondition på runt 160 i puls, med kniiiip och indragen mage, på ”skidåkar-crosstrainern”. Tog ut och sköt ifrån och därmed en endorfinkick utan dess like. Finns inga problem i världen efter ett bra pass!

Dusch på det och dagens timme egentid avverkad. Tjejerna på Mini-Sats: ”du kommer alltid tillbaka så snygg och stylad”. Jag: ”men jag tränar ju inte, går bara hit för att duscha”:). Allvarligt talat, har inte haft en fungerande hårtork hemma sen innan jul och det är inte något jag känner för att lägga ner pengar på nu. Allt bra skönt att gymmet finns för en föräldraledig småbarnsförälder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s