Sol och lite mammalyx

201621613618731_sbig.jpg2016216136179790_sbig.jpg2016216136181202_sbig.jpg

Mammalyx – en väldigt sen frukost eller tidig lunch. Surdegstoast med mozzarella och kyckling och världens godaste kaffe på Espresso House, medan lillan sov och storebror var ute och lekte i solen med förskolan.

Ute i solen hade vi också varit. Och oj vilken sol! Först -8 grader, sedan -6 och så vidare men solen brände som att det vore vår och det är det ju faktiskt snart också! Sex kilometers vagn-pw blev det. Var lite i valet och kvalet om jag skulle skriva promenad eller powerwalk, men med vagnen uppför backarna är det i stort sett alltid powerwalk. Skulle vara intressant med en pulsklocka – gärna en ny Garmin i snygg färg, synd att man fyller år på hösten ibland !

Blev lite småshopping på vägen hem. Just nu skulle det behövas läggas ner ett heltidsjobb på mina händer, nagelband och fötter. Det bekymret har jag inte haft på flera år. Luftfuktigheten i Bangladesh och Shanghai gjorde det jobbet kan man säga (eller tjejerna på Dragonfly eller Subconscious Dagspa). Vidrigt är det! Favorit-CC’n från Loreal fick det också bli, en Swebar – gott proteingodis till kaffet och så en ny ansiktsmask från H&M.

Hem för lite gos, musik och egentid med min lilla tjej, som alldeles nyss somnade här i soffan. Dags för att ta tag i dagens tvättberg och hämta hem älsklingskillen. Åh underbart väder och ljusare tider, lekparken nästa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s