Alla hjärtans dag

20162141447449901_sbig

Att bara få vara med mina tre hjärtan är ju en hjärtedag i sig. Kärlek på hösta nivå! Firademed med fina blommor på bordet och smarrig brunch – närmare bestämt godaste amerikanska pannkakorna, jordgubbar, nutella, pocherade ägg på surdegsbröd med stuvad spenat och skinka, smoothie och Nespresso.

Glad alla hjärtans dag på er!

Hur firar ni?

​…men så har ju hela helgen varit. Det vill säga hög mysfaktor med mina tre. Var i valet och kvalet om vi skulle ta en roadtrip, men så blev vi bara hemma. Massa mysigt! God mat – räkfrissa, en ny serie som är så vansinnigt välgjord och som bara inte går att sluta kolla på – The Leftovers, middagsbesök av fina kusinen/olivens idol och hans mamma och lek och bus med mina små knasbollar. Inget annat än lovely!

Nu: lekpark + fika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s