Dålig natt

201629123275880_sbig.jpg

Ovan: När man upptäcker detta först 10 minuters promenad från dagis.

Ni vet de som är med i dokusåpor. Går in i Big Brother-huset och så gråter de i TV i andra avsnittet och man bara men skärp er. Ungefär så känns det nog när man som småbarnsförälder inte får sova. Eller sova får man, men däremot blir man väckt och det är det som är boven i dramat. Man blir liksom lite koko i huvudet.

Senaste året har nätterna varit kanon, men nu det bli livat i holken som sagt. Vad som däremot är positivt är att man vaknar till stora leenden och skratt istället för bebisgråt. Hon är helt enkelt glad. Men inatt var inte jag särskilt glad. Blev verkligen väckt, an någon – var det inte den ena så var det den andra – en gång i kvarten, hela natten. Vändningar, sparkar, bajsningar, storebror som tappat bort sin napp och Rainbow och lejon. Precis när jag somnat rycktes man ur igen.

Nästa gång jag sover ska det vara minst tre timmar i sträck, annars får det va. Så kände jag imorse. Därför valde jag bort att gå hem efter dagis. Istället gick vi till SATS och tro det eller ej, hade så mycket att ge! Var en vecka sedan sist och hade längtat lite smått. En stor Espresso House-kaffe och god mintchoklad-Bounce ball på det. Bara att hoppas på att man behåller förståndet nu. Som tvåbarnsmamma vet jag att det är övergående. Bara att bege sig in i dimman och ta vara på tiden! Det är så kort tid de är såhär underbart små och söta.

Nä men om man skulle vila lite nu ändå. Eller vika tvätt. Eller bara gosa med min lilla tjej. I eftermiddag tänkte jag att jag och min älsklingskille ska mumsa semlor. Är det fettisdagen så är det!

Glad fettisdag på er! 

Sömn, gym eller semlor för er?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s