Fredagsbabyfys

201625135156160_sbig201625135166322_sbig

Här har vi haft en aktiv morgon och förmiddag, på bebisvis. Först och främst så är det ju underbart väder ute! Solen strålar och när jag vände upp ansiktet mot solen under vaggpromenaden kändes det hur den värmde! Ja, på morgonen blev det en timmes skön promenad. Hem för amning lite bus och mys innan vi kilade över till dagens omgång av babysim. Blev måttligt imponerade av bebisarna på fortsättningskursen innan oss som åkte vattenrusch på mage för att dyka ner under vattnet. Vi gick aldrig på någon babysim med storebror när vi bodde i Shanghai och han är ju fortfarande livrädd för att komma under vattnet. Fortsätter vi kanske lillasyster kan lära honom! Det gick i alla fall jättebra idag med trots en kallsup och en ihållande hicka. Hem för babygam, lunch – rester av gårdagens asiatiska kycklinghamburgare med coleslow och så en Nespresso på det. Och så var det dags att hämta storebror! TGIF!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s