En riktig toppentisdag

201612618565614_sbig2016126185639521_sbig2016126185642492_sbig2016126185646243_sbig2016126185653585_sbig2016126185656086_sbig

Har börjat vakna tidigare på mornarna igen – och är pigg! Måste vara för att vi går mot ljusare tider. Och ännu en toppendag. Minst lika bra som gårdagen. Alla glada – både mamma och barn. Härlig energi, roliga aktiviter och många trevliga planer. Det är vi nog värda efter de två sega veckorna hemma med storebrors jobbiga influensa eller vad det var.

Semlan och jag var med på morgonsamlingen och sångstunden på förskolan, vilket hon tyckte var hur kul som helst! Oliven tyckte dessutom att det var roligt och spännande att träffa kompisarna igen. När han var inne i leken rullade vi tjejer bort till gymmet. Benpasset idag! Och jädrans! Idag kunde jag ta mer vikter och kontakten kändes prima. Nyblivna-mamma-hösäcks-hållningen är ett minne blott. Skakiga ben – störtskönt!

Lunch på bästa Icha Icha – kyckling, grönsaker och ingefära. En kaffe på det och sedan körde vi en premiär på öppna förskolan, vilket vi har haft planer på länge, men som aldrig blivit av. Föräldragrupp, andra dejter, storebror, aktiviter, förkylningar och träning – dagarna går i ett, men nu så! Och det var på tiden. Den rätta tiden kanske, för de senaste två veckorna har semlan börjat uppskatta leksaker, prylar – tar tag i dem och har börjat bli nyfiken på ett helt annat sätt. Hon tyckte det var jättekul! Vi var där på baby 0-5 månader. Roligt att träffa nya mammor och bebisar. Sångstunden var en riktig höjdpunkt och hon skrattade högt för andra gången. Längtar till vi får höra ännu mer av den glädjespridande varan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s