Mini-Sats och MoS-häng

Skärmavbild 2016-04-03 kl. 20.32.35.png

Några glimtar från vår dag. Måndag med fredagsfeeling. Ja, såhär härliga brukar då måndagar inte vara.

Efter en sovmorgon – vid nio fick jag dra upp mina små, frukost och påklädning gjorde vi ett spontanbesök på Sats. Tänkte att vi skulle prova på MiniSats. Inskolning var tanken. Att kika in en stund, men trodde inte det skulle bli någon träning. Så fel jag hade! Det blev träning för alla. Klätteravdelning var som på lekland med olika nivåer ända upp till taket, nät, bollhav, rutschkanor med mera. Leksaker i mängder, minikök, babyleksaker, stora klossar, babygym och stolar med mera. Vem skulle inte vilja vara där? Storebror tycktes stortrivas. Dessutom var det nog mysigt att vara äldst – visa att man var bror och ta hand om alla bebisar inklusive lillasyster. Och att få vara själv med syrran en stund utan mamman! Personalen var jättegulliga och roliga att leka och klättra med. Han ville knappt följa med därifrån! Hur det gick för nöjda och glada lillasyster behöver jag kommentera. Och mamman fick visst till ett riktigt bra pass. Pass tre: Biceps, triceps och mage, stod på schemat idag. Plus 10 min crosstrainerintervaller på 150-180 i puls.

Efter träningen kurrade magen. Mysig och god lunch med storebror medan lillasyster sov. Och sedan var det dags för oliven att ta en tupplur och då blev det tjejdejt för fyra tjejer på Espresso House. Jessica och höggravida Linda kom förbi för en kaffe. Ett besök i roliga lekrummet och mellis/fika igen – yoghurtglass i stora lass. Och så var det visst redan kväll och dags att gå hem genom det blöta slasket med Yoghurt Factory-ballongen i handen, för att laga middag. Blomkålssoppa – lök, vitlök, buljong, blomkål, créme fraiche, cayenpeppar, salt och peppar serverat med hemlagade tortillabröd fyllda med keso, skinka, ruccola, flingsalt och gurka.

Nu sover de små och det blir ett, eller två, avsnitt av Fargo säsong två. Än så länge riktigt lovande och snudd på samma nivå som första.
Ni hör, bra dag helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s