20 januari

 

​Storebror förkylning/influensa/sjuka vad det nu är. den mest långdragna någonsin – något som bitit sig fast på våra humör. Igår var vi less! Båda två. Hans humör var på bott, och det smittade av sig. Men så ljusnade det. Idag är första dagen som han inte har sådan där vansinnig hosta eller feber sedan förra söndagen. Dessutom har han, som annars är så otroligt matglad men som nu totaltvägrat allt ätbart inklusive goda saker i en hel vecka, både ätit macka och popcorn. När man mår sjuk och inte riktigt orkar med saker och ting är det dessutom lite kämpigt med en glad, sprallig liten bebis-lillasyster som snor tid från mamma – och mamman hamnar däremellan. Men även på det planet bjuder dagen på en bättring.

Onsdagen började med Barnkanalen och SATS Onlie Training. För att sedan gå ut med vagnen för att få lite vintersolsken och dagsljus – den dosen behövs. På vägen hem blev det en banan i vagnen för storebror, mjölk för semlan och en Espressohouse-kaffe för mamman. Plus ett par ”sjukling-krya-på-sig-köp” på H&M och Lekia. Hem för att babygymma och titta på Frost. Dagen och kvällen lär fortsätta i samma anda. Mysa, mysa, böcker och film. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s