Spjälsäng till lillasyster

 
Liten blir stor. Igår ställde vi ned korgvaggan i förrådet och tog upp spjälsängen, den som storebror inte sovit i en enda natt (däremot började han ju sova i sin 90-säng där omkring 1,5 år någonting, en trend som sog ut efter att ha blivit fyra i familjen). Korgvaggan har känts liten senaste tiden, vilket ändå inte är särskilt länge eftersom det handlar om spädbarns-utveckling – hej vad det går! När hon rör på sig nu för tiden är det med kraft, nästan som att den skulle välta. Dessutom kunde hon knappt ha raka ben i den längr, kanske ger flashbacks från magen i och för sig.
 
Bäddade som vanligt med babynestet under lakanet, pyjamas och sovpåse på det. Skruvade även fast hennes babysitter-lekmobil, som är väldigt lätt att flytta med, lite provisoriskt.
 
Och det gick strålande! Varför blir jag förvånad. Lillasyster är fantastisk. Trodde verkligen inte att det fanns sådana enkla, nöjda, glada bebisar. Så spälsängen var toppen även den. Efter jag ammat henne sista gången för kvällen la jag ner henne, killade henne lite på pannan och efter kanske 10 sekunder somnade hon utan problem. Imorse vaknade hon vid nio med skratt, joller och glädjetjut.
 

6 reaktioner på ”Spjälsäng till lillasyster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s