En lunch- och fikasväng

 
Igår blev det en sväng till Täby Centrum. Var skönt att komma ut och hitta på något tillsammans, vilket var länge sedan nu efter storebrors långdragna förkylning. Fräsch asiatisk mat, lite folk jämfört med i MoS och god kaffe = glad mamma. 
 
Vi köpte med oss Festis och nya numret av favorittidningen My Little Pony – riktig struntblaska haha, men visst är de fina. Väldigt precis att avsnittet vi körde igång på Netflix även det handlade om Apple Bloms frustration över att inte ha något cutie mark. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s