Hemmaträning och fräsch middag

Igår var vi inte utandör dörren på hela dagen. Lite rastlös sen eftermiddag, så körde ett hemmaträningspass. Förkylning, jullov, små sjuklingar… Var ett tag sedan vilket kändes i kroppen. Känt mig trött och så mycket svagare, men ett pass var allt som behövdes för att ställa in dem på hur de ska arbeta igen. Vågade knappt träna, men kände mig väldigt mycket piggare efteråt.
  • Curls med hantlar 4×10
  • Sittande rodd med expanderband 3×15
  • Tricepsdrag med expanderband 3×10/sida
  • Hantelpress 3×10
  • Armhävningar på knä 3×10
  • Benöj med expanderband 3×10
  • Superman 3×12/sida
  • Åsnekickar 3×12/sida
  • Plankan 3×20 sek
 
Jag har världens bästa, godaste och fräschaste tips om man ska laga mat, men inte riktigt vet vad man ska laga och vill göra något snabbt. Förutsätter i och för sig att man har massor av frukt och grönt hemma, men det har vi så länge det inte är slut. Som igår då jag slängde ihop följande: Ekologisk blandsallad, rödlök, tomat, gurka, majs, mango (mmm-faktor på den), perfekt mogen avokado, tonfisk i olja. Lite olja, vingäer och flingsalt på det. Vansinnigt gott!
 
 
Ingen rätt eller uppläggning som skulle gå hem hos Mästerkocks-juryn, men ni får inte låta er luras. Såg ni förresten säsongsstarten igår? Hög mysfaktor på den. Älskar det programmet. Inte för att jag är så bra på att laga mat, men jag älskar kreativiteten, personligheterna, upplägget. Blir ofta hungrig på köpet också. Och det är ikväll igen!
 
 
Ett gott Chaite med skummad mjölk till det och resterna av popcornen jag tidigare poppat till min lilla sjulkling. Men man vet hur det kan vara med matlusten när man är sjuk. Igår kom han på massa grejer han var sugen på, men åt bara en tugga av varje sak. Till slut kom vi på att popcorn var det enda som gick i. Bättre än ingenting! Idag mår han som tur är bättre!
 

5 reaktioner på ”Hemmaträning och fräsch middag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s