En fixig ”tråkmamma-dag” och lite kaos som vanligt

 
 Idag har jag varit en tråkig mamma. Det måste man vara ibland. Imorgon kommer jag vara en desto roligare. 
 
Jag har:
 • Storstädat
 • Tvättat x 3
 • Bytt påslakan
 • Handlat
 • Shoppat (här sov storebror i vagnen och lillasyster hade en rolig lekstund – börjar bli livat även på den sidan vagnen nu)
 • Handlat
 • Hemmatränat ett cirkelpass (skakiga armar javisst)
 • Bakat bröd (recept kommer)
 
Applåder från mig till mig! Sjukt skönt att få sådant gjort. Kändes välbehövligt efter att bara ha legat i soffan och sängen med sjuklingen i tre dagar. 
 
Efter storstädning med en snart-åttakilosvikt på magen, bebiskräktorkning och ombyten och stora älsklingens smörgåsönskningar var uppfyllda skulle jag äntligen få äta lunch. Semlan satt i babysitter och var lika glad som vanligt. Fick ögonkontakt och möttes av lysande ögon, flaxande armar och glada tjut. Tog upp henne på bordet så hon skulle få sällskap. Precis när jag skulle ta första tuggan såg jag senap på bordet. Jag som nyss torkat varje fläck i hela lägenheten. Massa senap. På golvet också! Dropp, dropp på bordet från babysitter. Nä men tjena bajsexplotion. Efter en stund i badrummet och fix i köket smakade det väldigt bra med lunch. Nästa projekt var påklädning och att gå och handla. Iskall femton minusgraders-promenad ner till centrumet och de små somnade. Första gången vi kom ut sedan i tisdags. Mamman fick sin efterlängtade kaffe – haft paus sedan i söndags. Det var jag värd.
 
En del kaotiska inslag men i det stora hela en väldigt mysig, rolig, gosig dag med mina små älsklingar. Storebror mådde mycket bättre idag, ända fram till kvällen – då kom febern tillbaka. Flunsanvarning igen! Bara att hoppas på att det vänder innan helgen!
 
Trevlig torsdagskväll på er.
 

5 reaktioner på ”En fixig ”tråkmamma-dag” och lite kaos som vanligt

 1. Vad duktig du har varit! 🙂 Skönt när man får en sån energi. Du verkar ha en sådan energi jämt… Jag har också gjort nytta idag. Skönt när sånt händer mig då vi har massor alltid överallt 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s