Semlefrukost och nästa förkylning

Något positivt med de nyttiga semlorna– oliven älskade dem. ”Mmmm, god den, mamma goo, mamma igen den”. Jag tyckte förresten också att de var jättegoda idag – var lite mer beredd på vad som väntade. Så ett bra alternativ om man inte vill ge sina barn, eller sig själv, socker hela tiden, men ändå lyxa till det. Ta idag till exempel, vi åt semlor till frukost. Mandel, keso, ägg banan och så vidare – jättebra start på dagen, som för övrigt kommer bli väldigt lugn.
 
Vår söndagskväll blev lite annorlunda. Storebror ville inte ha något fika när vi hade fikagäster och jag hade bakat – weird. Anledningen? Han blev dunderförkyld och däckade i soffan innan middagen. Sedan kunde han absolut inte sova utan var uppe med mig till halv tolv. Så vid elva satt vi alla fyra och åt ostmackor och kollade på Lego Star Wars. Mysigt ändå. I samma veva kom pappan på att vi skulle gå och slänga och sortera skräp, vilket aldrig blir av, och som har byggts på som ett berg i garderoben senaste veckorna, sagt och gjort.
 
Och så var det måndag igen. Ute öser det ner något slags blött slask och det kommer bli en dag med mycket My Little Pony med tanke på hur mycket snorpapper som avverkats på morgonen. Idag skulle jag gått på första PT-träffen på SATS. Istället sörplar i mig te med Gojipulver och honung och semelfrukostar. Känns som en rätt mysig dag ändå.
 
 

En reaktion på ”Semlefrukost och nästa förkylning

  1. De där långsamma lugna dagarna kan vara ganska effektiva trots allt. Man kan få lite gjort hemma och tom hinna koppla av. Sen är man desto mer motiverad att komma ut när förkylningen släpper. Själv hade jag en sådan dag igår. Inte pga hälsan dock. Ha det så mysigt denna gråa vintermåndag…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s