TGIF igen

 
Imorse hade selmis sin första oroliga natt – så som det egentligen är att ha bebis – ni vet, när man ”och hur många timmar sov du inatt då”. Hoppas det var engångsföreteelse. Men en vardag och så helg igen. Det firar vi med minisemlor (ops!)och ett riktigt vinterväder med snö och tio grader kallt. Trevlig helg på er!
 

2 reaktioner på ”TGIF igen

  1. Hehe, vilken lyx ni har om har en så bra sovare redan vid den unga åldern! Noah sover rätt bra tycker jag, men ändå oroligt. Vaknar 3-4 gånger per natt och runt 4-tiden brukar det endast duga med liggamning sedan en tid tillbaka!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s