The no 1 bowling

 
Igår var vi och bowlade med kusinfamiljen i MoS. Första bowlingen sedan oliven föddes och framförallt första bowlingen för honom. Blev några gånger i Shanghai när han låg i magen, men det var ju inte igår direkt (som att man brukar bowla mer än var femte år ändå). För mig gick det uselt. För lillkillen gick det strålande – han hade även en sådan rullningsramp så vi siktade och han bara behövde släppa ner kloten, smart eller smart. Vi hade kollat på youtube-klipp på hur man bowlar innan vi gick hemifrån och det kändes som att han inte gjort annat än att bowla. Följt av middag på O’Learys.
 
 

4 reaktioner på ”The no 1 bowling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s