God morgon söndag

Cappuccinosäsongen är här, tänkte jag skriva. Amningshjärna! Tulpansäsongen är däremot här. Underbart! Igår hade vi gäster och därmed tulpaner på varje bord idag. Det gör ju så mycket. Nu ska bara julen ut också, men det kanske får vänta ett par dagar, av ren slöhet. Välkommen vinter, vårfinter och ljusare tider!

 
Sovmorgon, soffmys och så vidare. Senare idag ska vi köra biopremiär för storebror. Mamman, mormor och oliven.
 

13 reaktioner på ”God morgon söndag

 1. Älskar att tulpansäsongen äntligen är här! Blir att ha tulpaner på borden varje vecka. 🌷 Julen ska jag förhoppningvis städa undan i eftermiddag, men julgardinerna i köket får vara kvar tills jag har hittat ett par nya fina gardiner att ha där.

  Gilla

 2. Hehe, blev lite fel i föregående kommentar…Den skickades iväg av ett misstag och låter lite abrupt. Jag tror att vi kan vänta till tjugondag knut, snön har nyss kommit och jag vill liksom bli less på julen så att ett nytt kapitel kan börja. Jag väntar också med tulpanerna till åtminstone mitten på februari så där lagom nära fettisdagen. Jag tycker däremot att en cappuccinosäsong inte alls vore en dum ide där emellan.

  Gilla

 3. Fina och mysiga dagar 🙂 Jag har för mig att du skrivit någon gång att O vägrade annan mat till han blev kring 9-10 månader. Jag har en son på snart 9-månader som helst vill amma men jag kämpar och får i liite gröt varje dag och fruktpure men ingenting annat. Har du några tips? Tänkte mest om du varit i samma situation 🙂

  Gilla

 4. Tack för ditt utförliga svar 🙂 Behöver lite peppande ord, fast jag vet att han inte kommer använda mig som napp hela livet 🙂 Han äter som sagt liite gröt och fruktpure annars är det stop. Hoppas han snart börjar gilla annan mat. Han fick ingen järnbrist eftersom han inte åt välling eller gröt? Vår son växer bra men har dåligt järnvärde, får järndroppar men inte det enklaste att få honom. Ha en bra kväll! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s