Aktiv vinterdag

 

 
 Jullov för fulla muggar, men ingen större skillnad för oss. Pappan jobbar i mellandagarna så vi roar oss på egen hand, vi tre. Och det är vi ju bra på.
 
Efter frukosten drog vi ut i pulklabacken. I år var det bra mycket roligare. ”Igen-effekt” på den! Vad som tycktes vara snudd på lika kul var att bli dragen i pulkan, uppför. Och när mamman åkte pulka. Då blev det mycket skratt (och backträning) ”Igen mamma, igen mamma!” Ja, där hade vi kul, tills stjärtlappshuliganerna dök upp. Då drog vi vidare till lekplatsen.
 
 
Från pulkabacken till gymmet. Barnpassningen var stängd så de fick båda vara med i cirkelträningsrummet. Körde 30 minuter statoiner a 30 sek, selmis sov och oliven grejade med små minivikter och bollar och härmade mina rörelser. Han älskar att va på mammas gym. Dock inte på barnpassningen, längre, utan just vara med mig när jag tränar, så det här var väl hur bra som helst (han tror även att jag jobbar där eftersom jag sagt att jag ska gå dit efter jag lämnat honom på förskolan någon gång). 
 

6 reaktioner på ”Aktiv vinterdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s