Julklappar 2015

Vi måste ha varit snälla i år – mamman, semlan och oliven. Små söta kläder i mängder, leksaker i drivor med mera. När man har två barn har man redan det finaste man kan få och dessutom känns det som att man får dubbelt så många julklappar. Addera tårtfat, uppläggningsfat, träningskläder, ponnysar, My Little Ponny-slott, Dinosaurier, Frostfigurer, discolampa, babyleksaker, casmerevantar med mera. Man kan nog inte bli mer nöjd med klapparna. Här kommer ett axplock. 
 

 

9 reaktioner på ”Julklappar 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s