Dan före dan

Hemmamys, mysig lunch på stan följt av ett träningspass. Bara jag som kommer ha träningsvärk på julafton? Var iväg och körde ett intervallpass/ryggpass. Hur skönt som helst! Och när jag kom hem möttes jag av något som hade snudd på sötast-idag-varning. Oliven hade vaknat och jag sa att jag varit på gymmet ”tjääänat” sa han då och gjorde ”hantellyft i luften” följt av benböj. Tänk er sötaste tvååringen! Detta följt av goda små delikatessmackor med creme fraiche/senap, julskinka och leverpastej och egenpicklad gurka. Och julklappsinslagning.
 
Här är julmyset i full gång såhär dan före dan. Fint vinterväder, lagom kallt – dock ingen snö, alla klappar är inslagna, julmatshandlingen är uppstyrd, recepten är redo, köttbullarna rullade. Snart jul hörrni! Är ni redo?
 
Nu ska jag slänga ihop några Royal Christmas. Efter det blir det den årliga lutfisken. Låt uppesittarkvällen börja!
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s