Fredagsfys innan fredagsmys

En dag utan planer. Hur skönt som helst såhär sista dagen innan jullovet! Lämning på dagis och storebror ogillade, som han gjorde då och då på sistionde – speciellt om bästisen inte varit där, att jag skulle gå. Så jag stannade kvar. Var med på morgonsamlingen med sång och prat och han var minst sagt glad och stolt över att hans mamma var med. 
 
Men när det var dags för julpyssel rullade jag och selmis vidare till gymmet. Idag var det ingen babyträning. Ingen barnpassning heller. Däremot hade jag hört att det är fritt fram att ha med småttingar i Easyline-rummet när det inte körs något pass. Det tog vi vara och körde järnet. Konditionstyrka när den är som bäst. Högintensivt, flåsigt och brännande. Tomatkinder. Fredagsfys innan fredagsmys, nu är vi redo för helg!
 
På tal om träning ur ett tvåbarnsmamma-perspektiv. Jag läste förresten något klokt på Olga Rönnbergs Instagram igår. Det var som att jag skulle ha skrivit det själv. Och nu gör jag det också. När man får frågan om man alltid är träningsmotiverad – ibland är man mer ibland mindre, men träningen finns alltid där. Och har man träning som livsstil gör det inte heller något om man missar ett pass då och då – då vet man att man kör det imorgon istället. Så gör man det också. Just nu är jag grymt motiverad och då sätter träningen extra piff på vardagen. Trevlig fredag på er!
 
 

 

En reaktion på ”Fredagsfys innan fredagsmys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s