Babywork-premiär

Vilken vacker vinterdag. Sådan då termometern visar snäppet under nollan, så som det ska vara på vintern. Ett tunt snötäcke som ligger vitt, stark sol som reflekterar snökristaller på vägen framför en – vackert att dra vagnen igenom.
 
 
Efter vi lämnat storebror på förskolan gjorde vi några ärenden, som blev några fler ärenden, och en kaffe, och shopping. Hann precis hem och byta om för att kila iväg på ett Babywork-pass på gymmet.
 
 
Selmis har varit på barnpassningen en gång, men nu 10 veckor gammal, var det dags att hänga med in i lokalen. Gruppträning när småttingarna fick ligga på filtar i mitten. Selmis var bland de yngsta, men hon såg ut att trivas som fisken i vattnet. Tyckte det var kul med musik och rörelse och låg och skrattade, tittade och ”dansade” mest hela tiden. Vi körde i rummet med lufttrycksmaskiner idag, upp i puls alltså! Mamman fick svettas ordentligt. Väldigt skönt efteråt. 
 

 

2 reaktioner på ”Babywork-premiär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s