Luciamorgon

I följande ordning:
 • Sovmorgon
 • Frukost (med vörtbröds-skinkmackor, jul-Nespresso och hemmabakta lussekatter)
 •  …och vackert Luciatåg på TV
 • Gympass
10 min crosstrainer
Benböj med band
Åsnesparkar
Sittande curls
Liggande curls
Sittande bensparkar
Sittande rodd
Latsdrag
Landryggspress
Hantelcurls
Mammamage
 
Ni hör! Underbar förmiddag! Har haft en återkommande dröm på nätterna nu. Att jag springer och det går hur lätt som helst. I natt ”följde jag med” på en hel femkilometers-runda. Lär dröja ett tag. Kroppen skulle säkert svara, men två månader efter förlossning och framfallsskräcken med mera är stor. Det får vänta. 
 
 
Nu: Julmarknad!
 

4 reaktioner på ”Luciamorgon

 1. Hej Karin. Jag är 28 och är gravid i vecka 7 med mitt första barn. Är lite nyfiken på hur andra mådde i samma vecka. Hur mådde du? Vore tacksam för ditt svar. Har ingen att ventilera detta med än min sambo och (barnmorskan) då jag och min kille har valt att berätta om att vi väntar bebbe till julafton. Ska bli skönt att prata med vänner som varit och är gravida sedan. Jag är nu väldigt trött, har tappad matlust, spända bröst och känner mig lite smått illamående ibland. När berättade du och din sambo att ni väntade barn? Tack på förhand. 🙂

  Gilla

  1. Stort grattis!:)
   Från vecka 8-13 (ungefär) mådde jag väldigt dåligt med båda barnen. Väldig sjukdomskänsla, illamående (mådde illa av det mesta jag åt och sånt som var gott i vanliga fall smakade så illa), matthet, trötthet, somnade åtta om kvällarna och kunde verkligen inte hålla mig vaken längre, väldigt ont i brösten (första gången men inte andra)… Osv… Härligt att vara gravid😆😁👍 ja men faktiskt och efter ett tag mår man bättre!
   Berättade ganska tidigt för vänner och familj, vecka 7-12… Omkring vecka 16 för andra😊 lycka till!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s