Lördagscirkelpass på gymmet

Upp för frukosttokerier med min lilla galenpanna. Väckte mini vid nio för second breakfasf och iväg på första gruppasset efter graviditeten. Cirkelpass med övningar som svider i musklerna (speciellt låren) så folk skriker rakt ut. Det gick strålande. Hoppade dock (inte), såklart, över hopp och alltför tuffa magövningar. Men kände mig riktigt stark. Var ju på sista passet i vecka 39, för drygt två månader sedan. 
 
För ett år sedan nu körde jag tufft med PT på gymmet. Och nu, ett år senare har jag en ny liten underbar person i min famn. Tänk om jag hade vetat det då! Såhär i träningsväg är jag så glad för att jag tränade hela graviditeten. Och att jag haft sådan tur – det vill säga inga smärtor den här gången. Man får mycket mer ork!
 

 

Härligt gym som bjuder på massa godsaker såhär en decemberlördag. Det är man värd!

 
Mötte upp resten av familjen för att gå till lekplatsen – vi var ensamma i det grå, men varma vädret. Skönt att komma ut och springa av sig.
 
Redo för lördag och helg!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s