Decemberfredag

Godmorgon störstskön träningsvärk och sovväder. Har glömt hur det känts. Träningsvärken alltså. Under graviditeten var magen ett hinder för att verkligen kunna ta i. Det gjorde jag igår. Axlar, rygg och bröst – idag känns det att man lever!
 
Decembervecka har annars bjudit på föräldragrupps-lunchdejter – ska snart iväg på en till, så roligt att träffa andra mammor och bebisar som bor i närheten! Dejter med kompisar som inte är mammor. Tvåmånaders-kontroll på BVC och efterkontroll – kändes ganska avlägset, känns som det var länge sedan förlossningen var. Träning – två gympass och långpromenader. Massa mys och lek – speciellt med alla fina tvåårspresenter (se inlägget nedan). Och en och annan lussekatt och pepparkaka. Eller jag okej då, mängder av det sistnämnda. 
 
 
Hoppas ni också haft en härlig vecka!
Trevlig fredag på er!
 

4 reaktioner på ”Decemberfredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s