Vårt äventyr i skyltfönstret

Var ute och gick efter kallt lekparkslek och svängde förbi MoS för julklappsshopping. Tänkte passa på en vardag, innan julhysterin, och när båda sov. Det gick jättebra. Ända tills båda vaknade.
 
Magsårskänslan som infinner sig när jag lägger ner semlan i vagnen efter en fika och storebror sätter på busminen och ilar över till märkesbutiken på andra sidan. Jag efter med semlan över armen. Han in i skyltfönstret (se nedan). Vi efter. Hack i häl ända tills han började klättra upp på en trave julklappar. Då fick vi inte längre plats. Vid det laget hade vi gott om publik. Kvinnan som spanade in kläder i skyltfönstret som vi befann oss i, pappan med vagnen som sympatiskrattade, gubben som aldrig sett något liknande och ett par butiksbiträden. ”Kom ut nu! Det är inte på skoj!”, på repeat. Med fnitter som svar. Mycket fnitter. När han attackerade granen fick det vara nog. Då var det bara att klättra in. Tränga oss förbi de julklädda skyltdockorna och låta granens grenar ge vika. Drog själv på smilbanden när jag släpade tillbaka honom till vårt bord. Jag insåg hur underhållande vi såg ut.
 
Resten av vistelsen fortsatte i samma mönster. Och jag, jag skulle inte behöva träna förrän en bit in på nästa år. Ändå är allt jag känner för att dra iväg till gymmet så snart pappan kommer hem. Men! Vi fick massor av fina julklappar med oss hem. Och så hade vi såklart en roligt tillsammans. Nu fick jag en sprutkräks i ögat. Dags för bad och dusch. Mysig kväll på er!
 
 

 
 

9 reaktioner på ”Vårt äventyr i skyltfönstret

 1. Hög igenkänningfaktor och härligt att du drar på smilbanden för jag brukar istället stressa opp mig. Fast det du beskriver såg nog enormt roligt ut hihi

  Gilla

 2. Hahaha, man kan säga att jag fick mig ett gott skratt nu när jag läste om Olivens upptåg i skyltfönstret. Jag kan verkligen se Oscar göra exakt samma med det där busiga skrattet som bara blir busigare ju mer man säger till. Jag hade antagligen inte skrattat själv om jag var du. Men det är fantastiskt befriande att höra att fler har det som en själv 🙂
  Kram!

  Gilla

 3. Haha man får panik när små busfrön sticker iväg i skyltfönstret. Min dotter stack iväg på peak performance skyltfönster och höll på att riva ner massa saker. Jag i full fart efter svettandes som ett tok. Haha hon som jobbade där var snorkig innan och blev inte direkt nöjd med oss 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s