Första luckan

Imorse fick jag väcka selmis 06.30 för att äta. Då hade hon sovit sedan 11 och inte ätit sedan 10. Kan ni förstå att detta kommer lite som en chock för mig då storebror åt varannan timme på natten tills han blev 10-11 månader!
 
Första december. Även tisdag och förskoleledig dag så vi sov sedan till åtta. Åt frukost vid halv nio till första avsnittet av årets julkalender (skönt att man har play-tv 2015 och slipper gå upp vid sju) – Tusen år till Julafton med Erik Haag och Lotta Lundgren. Har ni sett?
 

 
Att radiokalendern finns kvar?! Den var ju till och med ointressant för 25 år sedan.

12 reaktioner på ”Första luckan

  1. Alltså vi kollade på kalendern igår men tyckte inte den var riktigt julkalendrig, saknade mys-känslan. Blir nån gammal goding i repris här hemma istället, för man kan ju inte inte kolla på en julkalender 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s