Första dagen som tvååring

Vilken helg och vilken dag vi hade! Underbar födelsedag till min lilla stora älskling (bilder kommer). Och vilken energiboost det var att fylla två! Kanske beror det på allt gott fika och tårta, men troligtvis på all kärlek och uppvaktande och stoltheten över att nu vara två och tååjing (tvååringt). Han sprang in på förskolan imorse. Sprang och hejade på allt och alla och skrattade högt. 
 
Selmis och jag gick ut och gick en sju kilometersrunda i det grå vädret och kom hem med storebror. Gick förbi lekparken där de höll till. Älsklingen kom springandes och ropade ”maaaamma, bäääbis, maaamma, bäääbis”. Det var ett högt stängsel (fängelsefeeling) mellan oss. Vi tog varandras händer mellan stängslet och han sa ”nää dagis, mamma bäbis”. Tänkte att det kan komma en tid då han inte en låtsas om mig när jag passerar skolgården och dör av pinsamhet när jag kastar slängpussar. Så vi tog tillfället i akt och snodde med honom hem igen. Kort förskoledag men  mycket fint som han fick igår. Så mycket som ska provlekas – leksaker, spel och lera. Då vill man ju inte vara på förskolan eller hur! Senare kommer även en kompis över för second födelsedagsfirande.
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s