Helt vanlig lördag innan advent

I helgen är farmorn här på besök och idag var vi i Mall of Scandinavia, igen. Måste ju guida det nya shoppingkomplexet! Det var okej sådär på förmiddagen då bara barnfamiljerna orkat iväg. Förutom på Disney Store där det började bli ganska tjockt. Men framåt lunch var det panikvarning så vi drog därifrån. De slogs om vår parkeringsplats och då ska det ändå finnas hela 4000. 
 
Blev sushilunch nere i centrumet istället och lagom till att vi fått i oss maten gick brandlarmet och alla skulle genast gå ut genom närmsta utgång. Jag tog vagnen och sprang och fick lite ångest när de andra var och oliven var bakom mig. Kan inte hjälpa att känna lite småskräck i dessa förhöjda terror-risktider. Senare kunde vi läsa att det som ”tur var” bara var en vanlig brand, inne på H&M, men ändå.
 
Så vi lämnade centrumet i regnet med resten av alla brandlarmsresenärer, men då för att gå hem. Kalasa loss på olivens och min bakskörd och lyssna på julmusik – jo, nu är det faktiskt okej. Det var skönt att komma hem till vårt varma, mysiga, adventsfina hem. Där kändes det tryggt och mysigt och oliven fick stå i fönstret och kolla på brandbilar bäst han ville.
 
Efter fikat körde jag ett träningspass lite spontant sådär. Kör varannan dag nu och det fungerar finfint. Mammamage följt av ca 10 övningar med hantlar och extenderband. Nu skakar armarna dödsskönt! Dusch och fix för att göra oss i ordning för att gå hem till kusinfamiljen. Ryktas om gomiddag.
 
Och imorgon – då är det ingen vanlig dag för då är det en väldigt speciell dag. Syftar då inte på första advent – okej lite, det är ju så mysigt, men har till och med glömt att skaffa mossa till staken. Har haft annat att planera för.
 
 
De här fina halklapparna plus en väldigt fin julig Mimmi från Disney Store fick Semlis av farmor.
 

9 reaktioner på ”Helt vanlig lördag innan advent

  1. Älskar julen och allt som hör till! Glad 1a advent!! =)

    Har du förresten tips på julklapp till en 10 månaders babygirl? Min kusins dotter är så gammal och det är hennes första jul! Vad ska jag köpa?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s