Adventsstädat

Vilken härlig dag! Känns lite som fredag! Vet inte om det bara beror på härliga dagen eller att det vaknas så mycket trevligt helgen som kommer – farmorbesök, första advent och födelsedag för världens bästa kille. Helt klart värt lite extra helgfeeling.
 
Efter blöjbyten, frukost och hemmastyrka körde vi storstädning. Adventstädning! Imorgon har vi planer och i helgen lika så – farmorbesök och födelsedag på självaste första advent, så lika bra att få det avklarat idag. Plockade fram adventsljusstarka och gjorde fint. När lussetåget åkte fram sa oliven ”daaagis!”. Tränar de kanske inför något? Låten ”tipp tapp” verkade han känna igen. Pepparkakshuset slängde jag ihop härom kvällen. Takläckage och stuprörsproblem, men ett hus är det allt.

 

Vad härligt det måste vara att vara två år (SNART två år, har sagt att han är två hur länge som helst nu, men håll i hatten – han är ju bara ETT år)! Hur man glömmer från år till år. Tredje julen men ser ändå allt juligt för allra första gången. ”WOW!” utbrast han när jag plockade ner våra lampor med Svenskt Tenn-skärmar och ploppade i adventsljusstarkarna i kontakten. Ja, men visst är det väl fint!

 
 

 
Sist men inte minst en lyxljusstake som vi fick av snälla mormor. Tanken är, som ni nog förstår, att man ska tända ett ljus varje söndag. Kommer nog gå sådär. 
 

5 reaktioner på ”Adventsstädat

  1. Så fint ni har det och jaa vår tös vart ju 2 nu i måndags, din plutt är ju en vecka yngre, tänk vad häftigt eg :). Så mysig helg ni har framför er eller ja det har nan ju, advent ör jy sååå mysigt

    Gilla

  2. Så fint ni har det och jaa vår tös vart ju 2 nu i måndags, din plutt är ju en vecka yngre, tänk vad häftigt eg :). Så mysig helg ni har framför er eller ja det har nan ju, advent ör jy sååå mysigt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s