Gräsänka och me-time

Gräsänka! Pappan ska ut i Europa på jobb hela veckan och vi är ensamma hemma för första gången – ja, alltså vi tre. Men så ensamma kommer vi inte att vara för vi har både besök och övernattningar inbokade. Ikväll kommer Jessica hit för sleep over, imorgon mormor och så kanske vi ska sova hos Lotta och Milo. Dagarna är intensiva, så det är skönt med lite avlastning framåt kvällen – speciellt när storebror ska nattas och lillasyster då alltid är vaken. Så är det ju väldigt trevligt att umgås också.
 
Bra dag idag! Efter morgonträningen drog vi ut i lekparken. Hem för att äta lunch och sedan blev lite me-time medan småttingarna sov. 
 

Godaste bryggkaffet finns på Espresso House. Finaste muggen också. Dessutom julmusiks-premiär!

Träffade en annan trevlig mamma med en liten sötnos som satt vid bordet bredvid. Pratade en del och sedan bytte vi nummer för en eventuell kommande playdate eller fika. Älskar spontanitet.

I provrummet på H&M. Någon som är julmingel-sugen?


Det här fick dock följa med hem. Mjukisdräkt a la julfeeling och basiga t-shirts till storebror, nya bodys i storlek 62 till lillasyster (uppgraderat sig) och en grön – ganska partyglammig, men ändå på en mysnivå, till mamman.

 
Mormor och morfar förbi med lyxpepparkakor – trendigaste just nu och ljus på batteri, perfekt när man har galna kids men ändå vill höstmysa.
 
 

3 reaktioner på ”Gräsänka och me-time

  1. Åh! Tacksam för sysselsättnings tips under veckan! Här blir det gräs-familj (?) nästnästa vecka när paps åker till Kina. Det ska nog gå bra, hoppas bara ingen hinner bli sjuk för det känns lite meckigt. 😁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s