Grå myshelg

Nu är det som tur är bättre, men här har der varit förkylt på barnfronten i helgen, igen. Storebror snäppet värre som vanligt och lillasyster mest snuvig och täppt på nätterna men bra på dagarna. Hon kan dock äta som vanligt och verkar glad. Och pigg tänkte jag skriva, men svårt att säga om en sådan liten söt-sömntuta. I alla fall – dagens misstag. Invigde vår nya näs-snorsug på lillasyster. Pappan gjorde med bra resultat och sedan tänkte jag att jag skulle göra på storebror när vi ändå var igång. Var väl mest han som indikerade på att han ville prova. Men istället för att suga blåste jag så han fick in allt hennes snor i hennes näsa, HAHA! Nu får ni skratta. Eller gråta.

Annars har det varit en väldigt mysig helg. Pyssel, god mat och hemmamys. Idag tog vi en sväng till Överjärva gård. Kollade på lamm och ponnys (favoriter) och fikade. Bäst att erbjuda lite djur och natur till sina storstadskids. Hann med en visning på en nyproduktion på vägen hem också, men det var inget att ha.

 
 
Nu står tomatsoppan på puttring. Jag ska skiva upp lite surdegsbröd och väcka pappan och de små som tycks ha somnat i soffan framför Little Einsteins. Visst blir man lite trött den här tiden, innan man tagit fram adventljusstakarna, innan snön har kommit för att lysa upp och det är mörkt som på natten innan man ens fått i sig middag. Men mysigt äre. På återseende och hoppas att helgen varit fin?
 

3 reaktioner på ”Grå myshelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s