Jeansdrömmen

Hösten är räddad! Har äntligen vuxit i provkollektionen – 28/32. Den som har alltid varit snäppet för stor. Kanske borde kämpa lite för att hålla denna vikt nu – det kan det ju vara värt. Se nedan (tror dock ett kilo föll av bara av att prova). 
 
Igår fick jag hem 24 par jeans, bara sådär. Supertrendiga jeans som kommer ut i butik nu och i vår. Plus två supersnygga skjortor. Drömmen för en småbarnsmamma som inte shoppat på en evighet! Allt satt som ett smäck, förutom två par jeans med mindre stretch och hög midja.
 
 
 
Och har ni inte testat H&M’s shaping jeans så måste ni bara göra det. Sitter som ett smäck, men känns knappt som att man har byxor på sig. Skulle kunna gå till gymmet eller sova i dem! Perfekt när man leker med sina små eller bara vill vara snygg. Men köp dem så de verkligen känns för små för de formas efter din form.
 
Vi kanske borde börja modeblogga lite mer nu? 
 

8 reaktioner på ”Jeansdrömmen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s