Pärlig fredag

Dagen börade med mild stress. Storebror har plötsligt börjat sova till 07.50 istället för att gå upp vid 06.10 – börjar bli lite normal med andra ord. Inte mig emot! Men då får man ta stressen att byta om på två – nej, tre förresten – göra frukost, amma och hinna till förskolan på en halvtimme på köpet. Funkar! Men borde kanske börja ställa klockan. Nu är det ju i alla fall helg (bara för det kommer han säkert gå upp 05.30 imorgon).
 
När vi kom hem igen körde jag igång en stor-veckostädning. Älskar att ha nystädat när det blir helg. Vid elva, lagom till att jag var klar och nyduschad fick jag ett meddelande från en barndomskompis som jag inte träffat på flera år och som var nere i centrumet. En kvart senare var jag och selmis också där. Det blev en latte som som mynnade ut i lunch och därmed en tre timmar trevlig fikadejt. Älskar spontana fikadejter! Gör inte ni?
 
Efter det var det dags att hämta storebror och när vi kom hem blev det pyssel. Vi gjorde armband, ramade in förskolefoton och lite andra foton och skrev Fars Dag-kort. Tänk! Snart kan man julpyssla! 
 

Ivrig att sätta igång.


Ponny-armband tyckte oliven. Någon annan som håller med att de ser ut som My Little Ponny?

 
 Selmis blev helnöjd med sitt. Fashion!
 
 
Snart dags för fredagsmys.
 
Trevlig fredag på er!

 

4 reaktioner på ”Pärlig fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s