Nappade direkt

För drygt en vecka sedan började semlis, nu tre veckor gammal, med napp. Hon nappade på en gång kan man säga! Det gör henne om möjligt ännu mysigare. Mysig, lugn och harmonisk är liksom hennes melodi.
 
 
I samma veva föll storebror för grupptrycket och började även han med napp. Vår första reaktion var ”nej, nej, nej”. Men så tänkte jag att man måste vara lite snäll nu. Han har nyss fått ett syskon, vilket är en stor omställning. Tänker att det kanske är en fas. Och vad är det värsta som kan hända. Den stannar dock i hemmet.
 
Fick han inte en egen så blev han en liten tjuv som tog lillasysters. Så tur för alla att pappan först hade köpte ett trepack med fel storlek till semlis. Det fick bli hans egna och han lärde sig genast att skilja på hans nappar och hennes –  ”bäbisnapp” och ”olis napp”. Är hon ledsen föreslår han att hon behöver sin napp. 
 
 
 
I trepacket fanns en napp med en häst, en med en hund och en med en svan. Och kanske det sötaste av allt kanske är sättet han säger ponny på – ett ord han måste lärt sig på dagis, och att han kallar sin favoritnapp ”ponny, disch, napp” (disch=häst). 
 
 
Och han är bara så vansinnigt söt med den. Lugn, mysigt och så söt så man kan äta upp honom! När man verkligen inte trodde han kunde bli sötare. Mina små söta nappbarn!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s