Mysiga natten

Är det inte nästan lite komiskt hur man på nätterna bara ”sooov då lilla vän”. För att när de sedan väl sover, till exempel på dagtid, behöva peta på dem stup i kvarten för att se om de andas, se om de lever. De små söta små miniliven!
 
 
Så inatt. Pluttan fick plötsligt för sig att hon inte alls ville sova hela natten utan pendlade mellan att vara klarvaken med en ”vad ska vi prata om nu-blick” och sådär halvvaken i kombination med att smågrymta, mellan halv två och halv fem. Tur att hon är så söt! Tur att jag ändå kände mig pigg när dagen tutade igång vid sju.
 
Har ni sovit gott?
 
 

3 reaktioner på ”Mysiga natten

  1. Lite upp och ner med sömnen. Om väl dottern sover till morgonen utan att vakna så vaknar man själv och springer och kollar varför det är så tyst. 😊 Hur gick det med tävlingen med läppstift, lack? Har jag missat blogginlägg om vinnarna? 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s