Lillasyster är här

Fredag den 2 oktober, 04.55 på natten, kom vår lilla mörkhåriga skönhet, älskade lillasyster till världen. 
 
 
Förlossningen var rena drömmen. En sådan som jag trodde att folk som inte hade något bättre för sig fabulerade ihop i något forum. Knappt 12 minuter hann vi vara på BB. Mer om denna spännande händelse senare.

 
Vi hann i alla fall till BB Sophia och hade en toppenupplevelse. Precis allt kändes och gick så himla bra och vi mådde alla prima efteråt. Går inte att på något sätt jämföra förlossning. Det här var bara wow rakt igenom! Kroppen kan vara fantastisk.
 
Vår lilla prinsessa är hittills otroligt lugn, snäll och söt. Aningen olik sitt blonda yrväder till storebror både till utseende (förutom sötheten såklart) och personlighet. När de träffades första gången var något fantastiskt som jag berättar mer om en annan gång. Det var bara början på ett nytt kapitel.
 

28 reaktioner på ”Lillasyster är här

  1. Ett stort grattis igen. Ska bli spännande att läsa förlossningsberättelsen sen. Bara en kvart på bb och jag som tyckte att 2 timmar på förlossningen var snabbt haha.

    Gilla

  2. Så skönt att det gick så bra! Nä, inget vi hittar på. Min förlossning var så häftig! Sa redan samma kväll "Det här vill jag göra om!" Hejja kvinnokroppen och supergrattis – igen! 😊

    Gilla

  3. Vad glad jag blir. Livet bjuder på så olika upplevelser….Så roligt att du var i toppenform under graviditeten och fick drömförlossningen. Allt gott till din lilla familj och oktoberbebisen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s