Lunch i stan

Varit inne i stan med inställningen att vattnet skulle kunna gå på HM Home och att jag skulle slå ner någon om jag inte fick sittplats på tunnelbanan. 
 
Jag är just nu världens mest gravida person. 
 
Det jobbigaste med att gå över tiden kan vara att man hinner bli nervös. Jag liksom fryser fast jag svettas. 
 
Men i alla fall…
 
Uppfräschning av mobilskal. Blev ett nytt från Marlene Birger.
 
Lunch med Jessica. Kyckling- och mangosallad…
 
…och svindyr juice.
 
 
Sedan hämtade jag hem min söta tok, som vaknat på fel sida efter vilan. Var på den nivån att jag fick publik när jag försökte få tag på honom efter hans rymningsruscher samt få fast honom i vagnen inne i centrumet. Han skrek ”näääj, näääj”. Tanterna på bänken hejade på: ”jooo, joooo”. Var säkert minst tre som slog vad om om jag skulle lägga mig ner och föda där på plats.
 
Nä, men en dusch och en Nespresso på det!
 

4 reaktioner på ”Lunch i stan

  1. Jag gick över 10 dagar med äldsta dottern, hon föddes 08.12 samma dag som jag skulle fått en igångsättning (kl 8).. För mig var det jobbigaste alla samtal och sms om ifall jag kände något och så stod jag där utan minsta lilla känning haha..
    Hoppas det startar snart och går snabbt och enkelt för dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s