BF + 1

 
Efter de vanliga morgonrutinerna har jag:
 
– gått med oliven till föris
– gått 5 kilometer
– gått hem med tunga påsar från mataffären
– gått med tunga påsar i trappor 
 
Ja, jag tror att det blir bebis i helgen.
 
 
Och nu har jag nyss hämtat hem honom igen. Han åt när jag kom. Jättemycket som vanligt! Moussaka. I stil med ”mest av alla” när jag frågade om han ätit bra. Han var på väg att duka av sin tallrik samtidigt som han oade som en lite apa. Men när han fick syn på mig blev det kramkalas i vanlig ordning. Älskar att han trivs så bra där och kan leva ut sitt vanliga galna jag. Älskar även att han blir så glad när jag hämtar honom. Kände liksom för att fira denna fredag…
 
 
…så på vägen hem köpte jag med en BAKELSE! Det tyckte jag att jag, bebisen och oliven var värda. Kan redan nu se lyset i olivens ögon framför mig när jag berättar att vi ska äta tårta. Det är liksom halva nöjet i sig.
 
Ikväll kommer farmor hit. Därmed anländer den perfekta BB-barnvakten!
 

En reaktion på ”BF + 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s