Tävling: La vie en rose från L’Oréal

 
L’Oréal Paris följer upp fjolårets kollektion med rosa kollektionen La via en rose. Inspirationen är hämtad från stilikonerna Naomi Watts, Blake Lively och Jennifer Lopez.
 
Läppstiften i den här specialkollektionen sticker ut lite extra – känns lyxiga och prisvärda och färgen sitter kvar. Lacken har jag ännu inte testat, men färgerna tilltalar mig och passar både till vardag och fest.

 
La vie en rose Color Riche läppstift 129:-
La vie en rose Color Riche nagellack 59:-
 
 

J Lo’s Delicate Rose. 

Naomi’s Delicate Rose. 

 
 
Blake’s Delicate Rose.
 
 
Till det bästa! Jag har en dubbel uppsättning av kollektionen och tävlar därför ut alla dessa tre gobitar ovan. 
 
Så här gör du för att tävla:
 
1) Berätta vilken nyans – Naomi, Blake eller J’Lo, som faller just dig i smaken och skriv en kort motivering om varför just du ska vinna. Skriv genom att kommentera inlägget (glöm inte e-post!).
ELLER
2) Skriv om tävlingen i ett inlägg där du berättar att du är med och tävlar och även länkar till det här inlägget. Posta länken till ditt inlägg i en kommentar nedan.
Eller
3) Både alternativ 1 & 2… Upp till er!
 
Tävlingen avslutas 30 september.
LYCKA TILL!
 
OBS. Bilderna är från mina egna produkter. De som tävlas ut är oöppnade.
 
 

13 reaktioner på ”Tävling: La vie en rose från L’Oréal

 1. Som mamma till två småttingar, den ena 20 månader och den andra snart halvåret skulle jag behöva lite vardagspiff. När man inte fått sova en hel natt på snart 6 månader så skulle jag behöva lite vardagslyx (förutom att få duscha och gå på toaletten i fred). Detta skulle användas en vanlig tisdag och för datenight med sambon nånting framöver.. Jag skulle vilja vinna färgen Naomi 🙂

  Gilla

 2. Hej!
  Vilken fantastisk tävling! Drömvinster så här på höstkanten då många dagar blir mer och mer gråa. Jag vill gärna vinna Blakes färg. Jag vill vinna den just för att sätta färg på vardagen. Det är jag jättedålig på men känner att den härliga bubbelgumsrosa nyansen skulle göra mig glad vilken grå dag som helst. Tänk att få piffa till naglar och läppar med rosa utan någon anledning alls! Då spelar det liksom inte så stor roll vad man har på sig 🙂
  Kram!

  Gilla

 3. Det skulle vara så kul att vinna lite vardagslyx, och få prova nåt nytt märke som man inte haft förut. Jag är en sån där som fegar ut och alltid köper samma märke och samma färg, och då blir det gärna lite "mesigare" färger. Så därför skulle det var spännande att prova just Blake som skulle lysa upp fint i det kommande höstmörkret, men som ändå inte är alltför för skarp, fröken lagom som man ändå är 😉

  Gilla

 4. Här är en tjej på 31 år som aldrig har ägt ett läppstift!! Då bör påpekas att jag faktiskt använder en del smink och tycker att det är kul att piffa till mig. Men nu har nog dagen kommit då jag även bör ha ett läppstift i min ägo 🙂 Jag hoppas således på god tävlings lycka så att Blakes färger snart står i mitt badrumsskåp.

  Gilla

 5. J.Lo’s delicante rose skulle passa den här gråa mammans ansikte bra! Har inte burit läppstift på över ett år och bara det gör ju mig extra sugen på att vinna ett nytt!! (Och är också min motivering till varför jag ska vinna – jag har inte burit läppstift på över ett år!!!!) 😉

  Gilla

 6. Trött och lite sliten efter att inte ha sovit en hel natt på 14 mån. Lite vackert piff hade suttit fint. Smink är inte något som jag heller prioriterar då det finns så mycket annat som behövs bättre då man har barn. Naomis färger hade varit läckert! 😊

  Gilla

 7. Som många andra är jag en lite sliten tvåbarnsmamma. Eller känner mig nog mer sliten just nu pga alla förkylningar som härjar här hemma. Peppar redan lite smått i mitt huvud inför jobb trots att jag samtidigt älskar att vara hemma med kidsen. Så ibland dagdrömmer jag om snygga kontorsoutfits, prefekt lackade naglar och målade läppar. Bara några månader kvar, skulle därför passa perfekt med lite J Lo på läpparna och naglarna för en härlig start på jobbet i januari!

  Gilla

 8. Först och främst måste jag säga att du har en bra blogg, verkligen! Jag trånar efter Blake’s skönhet, jag är ett fan av både henne och den underbara färgen. Något som jag aldrig hade förväntat mig är att jag gått och blivit en läppstiftsfantast, tackvare/min mors fel. Hon har en uråldrig samling av läppstift (mest troligt 20 år gamla) som hamnat i min ägo. Varför jag säger att det är "hennes fel" är just för att det är orättvist, hennes läppstift är i fantastiska färger MEN det är just det att de är uråldriga. De är näst intill oanvändbara. I och med att jag är student och har ingen hög med pengar som ligger under madrassen så har jag inte möjlighet att prioritera min nyfunna kärlek för läppstift. Jag tackar min mor för gåvan men det gav en tuff konsekvens. Att vinna tävlingen här skulle göra tå flugor i en smäll glada för jag hade självklart delat med mig med morsan, eftersom hennes tanke att ge bort hennes läppstiftsamling var så fin!
  Jag har även gjort ett inlägg på min egna blogg om denna tävling.
  Ha det bra!

  Gilla

 9. Hej Karin! Jag har följt din blogg sedan du var student och bodde i Kalmar! Eller ja, jag har följt dig emellanåt, sen har bloggen försvunnit och jag har hittat tillbaka av slump. Så himla roligt! Tänker att jag testar att vara med och tävla, även om jag kanske inte kan jämföra mig med alla småbarnsmammor som absolut förtjänar något så fräsigt som ett nytt läppstift och nagellack. Men jag är student och tar examen i januari, därför sparas varenda krona för att ha en buffert för att eventuellt vara arbetslös de första månaderna på 2016. Så ett kit med Naomis färger vore otroligt lyxigt att få i brevlådan 🙂

  Gilla

 10. Efter att ha kommit tillbaka till inskrivningsvikten efter en viktökning på 30 kg (!) i samband med graviditeten håller jag nu på att piffa till mig på nytt. Himla tråkigt att jag vid gårdagens tur till stan insåg att jag tappat bort mitt favoritläppstift som av naturliga skäl (bebis) legat oanvänt de senaste månaderna. Det vore förstås guld värt med ett nytt läppstift så jag kan sätta dit den där pricken över i:et igen. Skulle gärna vilja ha ett läppstift i färgen Blake’s Delicate Rose.

  Gilla

 11. Jag skulle vilja vinna i nyanserna Blake. Har ett läppstift sen tidigare som är mörkare lila/rosa, så det vore roligt med en annan färg. Jag har haft svårt att unna mig smink sen efter graviditeten – dels har jag tappat stilen lite, dels känns det tidsmässigt som jag inte har haft den tiden. Men när jag väl sminkar mig så har jag gärna läppstift – för det är så snyggt, enkelt och uppiggande! 🙂

  Gilla

 12. Naomi’s Delicate Rose skulle jag vilja vinna. Den färgen skulle passa min vinterbleka hy som snart kommer göra entré + att mitt hår är i ordentligt behov av en klippning så för att dra uppmärksamheten från just det, skulle de här färgerna göra susen! + att mina naglar JÄMT blir ledsna på vintern så med nagellack håller de bättre + blir gladare eftersom de känner sig ompysslade!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s