När kommer bebis?

Jag ser på min statistik att väntan på bebis lockar fler läsare. Det är bara spännande. Frågor som jag själv totalt försöker blockera… Men ändå. Kommer vattnet att gå? Kommer vi få plats på något BB eller kommer jag att föda i duschen (eller i taxin)? Hur ont kommer det att göra?
 
Och kanske det mest spännande just nu – vilket datum kommer det att hända?  Nu är det tre dagar kvar till BF, 24 septemer. Så jag antar att vi får vänta 12-14 dagar till. Eller? VAD TROR NI? Gissa!
 

Tills vidare tar jag en till nyttig kanelbulle, njuter av att ha fått tillbaka mitt kaffesug, googlar duschbadkar… Och dödar hjärnceller genom att kolla på Paradise Hotel. Går jag mycket över tiden kan det hända att jag sjunker så lågt att jag även kollar fjolårets säsong. Men då kan det nog hända att bebisen aldrig vågar titta ut…

 
 

16 reaktioner på ”När kommer bebis?

 1. Ja det där jäkla datumet alltså…just nu önskar jag att man bara fick en vecka att förhålla sig till så att det inte blev så himla definitivt och mycket förväntningar, varför ska man få ett specifikt datum egentligen? Morr…

  mvh
  BF+6

  Gilla

 2. Åh va spännande! Önskar dig allt lycka till. En kompis till mig födde i onsdags, fick inte plats på SÖS så det fick bli Huddinge. En annan vän var beräknad i fredags och en annan nästa lördag så de väntar tålmodigt. Viklen babybom! 🙂

  Gilla

 3. 7 oktober har vi som datum för vår nr 1 ❤. Fick gå hem förra veckan pga lite högt blodtryck och redan nu är jag rastlös. Kanske för jag fick order om extra vila… har hunnit baka en del. Tvätta massa kläder och playtjänsterna är väldigt välbesökta. Kan rekomendera Parneviks på 3an.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s