Snart är bebisen här-shopping till mamman

 
Shopping i slutet av graviditeten handlar oftast om sockersöta plagg i storlek 50 eller 56. Men MAMMAN då! Hon som trots allt ska klämma ur sig detta liv och sedan inte sova på ett år. Viktigt att inte glömma bort, mycket viktigt. Och mycket hemmamys lär det bli och att unna sig nya mjuka mysiga plagg tycker jag borde vara ett belönings- måste. Så sheck på nya mjukis/pyjamasbyxor och väldigt sköna tofflor – båda från Lindex.
 

Har varit runt och fingrat på en hel del på olika butiker, men inte hittat de som kändes perfekta, förrän nu. Väldigt mjuka och sköna – både byxorna och tofflorna. HÄR SKA DET MYSAS!

 

5 reaktioner på ”Snart är bebisen här-shopping till mamman

  1. Helt rätt man får absolut inte glömma bort sig själv med, mjukiskläder är så perfekt att ha dom första .. veckorna! haha. Hoppas allt är bra med er!! =) Vill även tala om att jag har en tävling på min instagram @SAANDRIIIE som passar perfekt för en småbarns familj 🙂 Kram!! 🙂

    Gilla

  2. Wiii nu är det allt bra nära alltså!! Så spännande! 🙂 Ett par liknande tofflor klickade jag hem från HM häromdagen. Så gosiga och perfekta nu i höst. Kram på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s