Jaa!

Nya ord poppar upp varje dag. Han sätter ord på allt och kan prata med honom om det mesta! Ibland blir det rätt, ibland fel, men han försöker, hela tiden. Det senaste är att han börjat svara ”jaa’a” på ett väldigt gulligt, positivt och liksom artigt sätt på nästan allt man säger eller frågar. Smälter!
 
Min lilla stora kille är dessutom inne i gulligaste perioden. Mer prat, mer gos. Stundvis fortfarande sitt superbusiga och galna jag, men lite mer känslig och förståndig. I takt med att han växer och utvecklas växer mammakänslorna starkare för varje dag som går, något som jag trodde var omöjligt. 
 
När jag var gravid med oliven hade vi inte en aning om hur något skulle bli. Den här gången vet vi lite mer vilken resa som väntar. Och nu, efter två år, är jag så kär i denna lille kille så jag tror att jag kan leva på det under förlossningsvärkarna till den nya familjemedlemmen. Att vara mamma är det bästa!
 
På väg hem från förskolan idag i favorit-regnjackan med ”baffbaff” (Bamse) och nya gummistövlarna.
 

3 reaktioner på ”Jaa!

  1. Jag förstår, visst är det underbart att vara mamma. Jag tycker att det är helt ljuvligt att vara farmor och mormor också. Oh så jag längtar tills jag får höra jaa a.
    puss

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s