Gym veckan innan BF

 
Förra graviditeten skulle jag dividerat om huruvida det skulle kunna skapa träningsvärk inför själva maratonet – förloggningen alltså. Den här gången vet jag att det just av den anledningen inte spelar någon roll. Lite träningsvärk i lår eller rygg kommer att glömmas så snart första värken sätter i och det känns som att man ligger där under tåget… Det kan vara ett dygn kvar till syskonet kommer. Men det kan även, som med Oliver, vara 18 dygn kvar! Lika bra att inte tänka så mycket…
 

Imorse blev det en sväng till gymmet efter jag lämnat älsklingen. Och idag SOLSKEN! En underbar morgon helt enkelt. Kändes riktigt bra och hittade bra muskelkontakt. Och om det nu skulle sätta igång känner jag mig uppvärmd och redo! Nu blir det en lång skön dusch och något smarrigt förmiddagsfika a la Nespresso och mina nya bullar i soffan innan jag hämtar min plutt. 
 
 
Dagens pass:
 
Promenad till gymmet
10 min crosstrainer
Latsdrag
Hantelrodd
Hantelpress
Tricepspress med rep
Curls med hantlar
Superman
 

4 reaktioner på ”Gym veckan innan BF

  1. Alltså vilken människa du är! Gymma en vecka innan du ska ha barn.. Ojojoj… Jag var skitlat med första och med den andra ville jag massor med hade jätteproblem med foglossningar i rygg,ben mm…. Men jag satt i fiskebåten på sjön några timmar 2 dagar innan Felix kom.. (och då visste vi att han skulle komma då)…De tyckte jag var bra..Fast väldigt osmart ett ett vis… Man fick ju ont,men man ville ju så gärna göra massor innan han kom 🙂 haha

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s