Lördagsfys följt av…

Varje tidig morgon är som när man vaknar tidigt och ska åka till flyget – pirrigt och förväntansfullt. Man väntar på en resa och det går inte att somna om, även fast man vet att sömn just nu vore värdefullt.
 
Vid halv tio, efter frukostmys, yoghurt med bär och jordnötssmörstoast, var jag på gymmet. Kom dit tre minuter innan ett cirkelpass startade och hakade, väldigt spontant utan att egentligen tänka efter före, på. Easyline med Petra – tuffaste. Var jätteläge sedan jag var på något pass och tänkte att jag kanske tog mig vatten över huvudet eftersom jag nu är i vecka 39. Men det gick superbra! Kunde köra det mesta, förutom mage då och magövningar var det gott om så då körde jag annat, fokus på ben/bäcken/rygg o.s.v. Men så härligt! Var en till preggo i vecka 34 där, men jag kände mig mest big mama om man säger så, haha! 
 
Vecka 38+1.
 

5 reaktioner på ”Lördagsfys följt av…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s