Tillväxtultraljud vecka 38

Det verkar som att den nya barnmorskan på MVC mätte lite snålt för det var inga konstigheter gällande varken vikten eller vattenmängden. Allt såg finfint ut! Och med tanke på att oliven gick över tiden över en vecka och vägde 3610 gram verkar det som lillasyster (för nu fick vi det bekräftat att det definitivt är en tjej) är aningen större (uppskattad vikt på ultraljud är jag dock mer kritisk mot än vad hon som gjorde ultraljudet verkade, vet att det verkligen bara är på ett ungefär). I alla fall, 3200 gram mätte de vikten till. Färdig bebis javisst! Komsikomsi! Eftersom hon ligger med huvudet väldigt långt ner och tittade bort fick vi tyvärr ingen bild, men det var ändå mysigt att se henne.

Kläder på tork. Har även tagit upp och tvättat en hel del söta plagg efter oliven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s