Nytt till rummet

Nu när vi äntligen (!) har bil kan vi hitta på saker på helgerna som sätter lite extra guldkant – till exempel åka till Ikea och köpa hem nödvändigheter eller drive in:en på Mc Donalds, haha! Har länge tänkt köpa ett bord och stolar till olivens rum och nu är det check på listan. Blev en mini-ommöblering då vi kastade ut tältet som har varit mer platt under attack än uppställt. Förra helgen inhandlade vi även ännu en poster från Littlephant. Och för första gången igår sa oliven ”kaTT” istället för ”kakaa”. Och rummet, nu vill man riktigt hänga där!
 
 
Annars då? Andra natten då sömnen varit näst intill obefintlig. Inatt var det min lilla älskling som fick hosta och hostade hela natten. En lååång natt har det varit. Tror att han sov men vi sov max 30 min i sträck. Trött preggo och vabb för pappan. Håller fortfarande på att lära upp n kollega på jobbet och tre arbetsdagar kvar så tänkte gå hels vägen i mål.
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s