Netflix

Kommer ni ihåg när vi var små och barnprogrammet började vid 18 på kvällen, på SVT. Och Björne och VHS vad det ända nöjet man hade i TV-väg. När vi en dag kommer att kunna berätta det för oliven kommer han tro att vi är födda på stenåldern! Ungefär som att det en gång i tiden bara fanns svartvit bild… 
 
För oliven är favoritprogrammet just nu nyupptäckta Dr Mc Stuffin eller filmen Toy Story, “Buuuuzzz”. Det är inte alltid Barnkanalen duger, om det inte är till exempel Shaun The Sheep. Tråkigast är “filmade människor”, dvs inte tecknat. 

Han kan inte prata rent och hans ordförråd är väl aningen begränsat. Så gissa om vi tappade hakan när han gjorde “diss-vinken” till Barnkanalen och sa “näää mamma nä”, följt av “nääätfix”. Första gången trodde jag att jag hörde fel. Men inte andra, eller tredje… Min son kan säga NETFLIX!
 
 

4 reaktioner på ”Netflix

  1. Ja som liten fick man ju nöja sig med den timmen det var barnprogram på tv…våra barn vet inte vad tv-tablå är…dom stramar ALLT. SVTPlay, tv4 play och sen självklart netflix – så bra å så smidigt!

    Å ja stort när lilleman kan säga netflix – han kommer bli en bra storebror, visa lillen ALLT 😉

    Gilla

  2. Haha, underbart med Netflix! Jag saknar Björnes magasin! Barnkanalen är inte alls poppis här hemma, även jag tycker det är lite konstiga program… Tycker Disney Junior och Nick Jr har många bra program ändå. Doc McStuffins, Musses klubbhus och Paw Patrol är favoriterna här 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s