Bara att tura och köra

Det funkade trots allt fint att ta sig till gymmet även efter dagis-vardagsrutinerna kickat igång. Det gällde bara att vara hemma strax innan sju, eftersom det är då pappan drar till jobbet. Att det ösregnade kändes mer som ett problem på väg till gymmet än därifrån. Morgonträning är verkligen en superduper-kickstart på dagen som förvandlar negativa känslor till positiva och uppfriskande. Imorse blev det 30 min crosstrainer, varannan min tungt, varannan min lätt. 
 
Och så iväg till förskolan. Det hade gått jättebra. Väldigt bra för att vara första dagen på tre månader tyckte de. Känns toppen för hela familjen!
För övrigt är energin efter fram-och-tillbaka-till-Göteborg-efter-jobbet-trippen nu tillbaka. Somnade efter halva Idol som bot på det. Tur kan man tycka för det är mycket att göra på jobbet såhär 8 arbetsdagar innan föräldraledigheten. Kan förresten inte riktigt fatta att vi nu har bil! 
 
Regnrace till förskolan.
 
 

En reaktion på ”Bara att tura och köra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s