Vuxenpoäng och så vidare

 
06.00-06.45: Gym
06.45-07.30: Frukost och morgonpiff med min lilla oliv
08.00-12.00 Halvdag jobb
12.30-15.30 Tåg till Göteborg
KÖPTE BIL!!!
17.30 ——> Sent: Körde hem + fix
 
Lite mammapower ändå va? Och ja, ni läste rätt. Check på första bilen och en hel drös vuxenpoäng (vad är förresten mest vuxenpoäng, att skaffa bil eller att ha nr två på gång? beror nog på var i Sverige man bor och om man tex som vi, bott utomlands i fyra år…) Vi hittade alltså precis den som vi ville ha, hos en bilhandlare i Göteborg, men det var ju inga konstigheter att dra dit och hämta den. Hur smidigt som helst! Yeey!
 
Tåggodiset, dagen till ära.
 
Känns som man körde en vild utekväll igår, sådär härligt övertrött och går på någon slags falsk energi, men helst av allt bara skulle vilja slänga sig i soffan. Men! Den här tiden på året ger mig energi. 1 september idag och första dagen med höst i luften. Regn också förvisso men ändå… JAG ÄLSKAR SEPTEMBER!
 
Imorse gick jag med oliven till förskolan för första gången sedan i maj (!). Är det inte typiskt, det var första gången jag var tvungen väcka honom på hela sommaren (annars brukar det i 100 % av fallen vara tvärsom). Alla kompisar kom och mötte och välkomnade honom vid dörren, de hade saknat honom. Han var småblyg men glad. Det kändes lite vemodigt att lämna honom, när det äntligen var jag som fick en morgon med honom hemma, men snart är det andra bullar som gäller – bland annat den som ligger på jäsning. 23 dagar till BF.
 

3 reaktioner på ”Vuxenpoäng och så vidare

  1. Ja oftast går det ju bättre att lämna än man tror, Isabelle älskar att vara där =D, man blir nästan putt då hon inte bryr sig alls om mig då jag ska gå, haha

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s